foto

Michael Ornstein

  • nar. 1963
    Passaic, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Let It Snow
1998 2000 očima ...: Kniha života
1996 Kansas City
1995 Man of the Year
1993 Zaslepený (TV film)
1989 Crack
1988 Ženich pro vnučku

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Rata/Ch'o (S01E08)
Cucaracha/K'uruch (S01E07)
Gato/Mis (S01E06)
další epizody (6)
2017 Good Game (TV seriál)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Red Rose (S07E12)
Suits of Woe (S07E11)
další epizody (9)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Red Light (E03)
Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
další epizody (9)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (8)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 1 (S04E13)
Call of Duty (S04E11)
Family Recipe (S04E08)
další epizody (7)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
další epizody (9)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Korejská spojka (S01E05)
Zákon gangu (TV seriál)
Válka gangů (S02E12)
Něco za něco (S02E09)
Rodinná večeře (S02E08)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Vyrovnání účtů (S01E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Volný pokoj (S05E17)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Payback (S05E07)
Surrender (S05E06)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Věrnost (S01E04)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Limitations (S01E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Shoes (S04E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace