foto

Dana Fainaru

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Smrt v ráji (TV seriál)
The Seven-Year Mystery (S06E07)
Erupting in Murder (S06E01)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
Dishing Up Murder (S05E06)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
She Was Murdered Twice (S04E07)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2019 Poslední z carů (TV seriál)
Dům zvláštního určení (E06)
Chlapec (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky