foto

Danny Worsnop

  • nar. 4.9.1990 (28 let)
    Beverley, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 American Satan
2016 Alleluia! The Devil's Carnival
2015 What Now
2012 Asking Alexandria - Through Sin + Self-Destruction

TV seriály

2012 Average Joe (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Asking Alexandria - Alone in a Room (hudební videoklip)
Asking Alexandria - Vultures (hudební videoklip)
2017 Asking Alexandria - Into The Fire (hudební videoklip)
Danny Worsnop - High (hudební videoklip)
2014 Asking Alexandria - Moving On (hudební videoklip)
2013 Asking Alexandria - Killing You (hudební videoklip)
Asking Alexandria - Run Free (hudební videoklip)
Asking Alexandria - The Death of Me (hudební videoklip)
2012 Asking Alexandria - Breathless (hudební videoklip)
2011 Asking Alexandria - Closure (hudební videoklip)
Asking Alexandria - To The Stage (hudební videoklip)
2010 Asking Alexandria - A Prophecy (hudební videoklip)
Asking Alexandria - If You Can't Ride Two Horses at Once... You Should Get Out of the Circus (hudební videoklip)
Asking Alexandria - Not The American Average (hudební videoklip)
2009 Asking Alexandria - The Final Episode (Let's Change The Channel) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Supertähdet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace