foto

Mitchell Burgess

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Critical Choices (TV film)

TV seriály

2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cellar Boy (S01E21)
Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Nepravosti na okraji společnosti (S05E05)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Volání o pomoc (S04E11)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
další epizody (5)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Když Pán povstal (S03E08)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Krach (S02E10)
Kožené sako (S02E08)
další epizody (4)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Isabella (S01E12)
Boca (S01E09)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Free and Clear (S04E21)
Of Human Bonding (S04E14)
1997 Správná pětka (TV seriál)
Adjustments (S04E10)
Zap (S04E04)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Zapadákov (TV seriál)
Hello, I Love You (S05E15)
1993 Zapadákov (TV seriál)
A Cup of Joe (S05E09)
Birds of a Feather (S05E06)
Jaws of Life (S05E03)
další epizody (6)
1992 Zapadákov (TV seriál)
The Bad Seed (S04E07)
My Mother, My Sister (S03E18)
The Three Amigos (S03E16)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Family Secrets (S10E19)
Hide in Plain Sight (S10E18)
The Puzzle Palace (S10E17)
další epizody (9)
2019 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bones to Pick (S10E10)
Grave Errors (S10E09)
Friends in High Places (S10E08)
další epizody (22)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Správný příklad (S09E10)
Pouta (S09E09)
Napětí (S09E08)
další epizody (22)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Těžká hlava (S08E10)
Předávkování (S08E09)
Vyber si svůj jed (S08E08)
další epizody (22)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
Zpověď (S07E09)
Osobní záležitost (S07E08)
další epizody (21)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
Prokletí (S06E10)
Stín pochybností (S06E09)
další epizody (24)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Sedmá velmoc (S05E08)
Zastřelte posla (S05E07)
další epizody (20)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Záměna identity (S04E10)
Zlá krev (S04E09)
další epizody (25)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Higher Education (S03E08)
Nightmares (S03E07)
další epizody (22)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
Lonely Hearts Club (S02E07)
další epizody (21)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
Re-Do (S01E09)
Chinatown (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Citová osvěta (S05E06)
1988 Home and Away (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky