foto

Robin Green

  • nar. USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cellar Boy (S01E21)
Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Nepravosti na okraji společnosti (S05E05)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Volání o pomoc (S04E11)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
další epizody (5)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Krach (S02E10)
Kožené sako (S02E08)
další epizody (4)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Isabella (S01E12)
Boca (S01E09)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Epizoda 22 (S09E22)
Epizoda 21 (S09E21)
Epizoda 20 (S09E20)
další epizody (34)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Těžká hlava (S08E10)
Předávkování (S08E09)
Vyber si svůj jed (S08E08)
další epizody (22)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
Zpověď (S07E09)
Osobní záležitost (S07E08)
další epizody (21)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
Prokletí (S06E10)
Stín pochybností (S06E09)
další epizody (24)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Sedmá velmoc (S05E08)
Zastřelte posla (S05E07)
další epizody (20)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Záměna identity (S04E10)
Zlá krev (S04E09)
další epizody (25)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Higher Education (S03E08)
Nightmares (S03E07)
další epizody (22)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
Lonely Hearts Club (S02E07)
další epizody (21)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
Re-Do (S01E09)
Chinatown (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace