foto

Dennis Rees

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Finding Julia
2015 Regret
2014 Fugly!
Hladová srdce
2013 A Miracle in Spanish Harlem
Guilty (TV film)
2012 Desperate Endeavors
Recalled

TV seriály

2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Frederick Barnes (No. 47) (S01E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zlá krev (S04E09)
Inside Jobs (S03E13)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Higher Education (S03E08)
Greener Grass (S03E06)
další epizody (7)
2011 Lights Out (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mercy (S02E01)
Larry, kroť se (TV seriál)
Larry vs. Michael J. Fox (S08E10)
2009 Delocated (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
A Losing Season (S11E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace