foto

David Insley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Demoted
2009 Americká aféra
2000 Washington Monument: It Stands for All, The (TV film)
1990 Cry-Baby
1988 Lak na vlasy
1987 Adventure of the Action Hunters, The
1981 Polyester

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
The Second Hand Unwinds (E12)
I Fall Behind (E11)
Turned to Gray (E10)
další epizody (9)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Heslo (S05E12)
Paralela (S05E11)
další epizody (13)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Neznámá země (S04E20)
další epizody (8)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Zlodějská čest (S04E07)
Proroci (S04E05)
další epizody (11)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Tanec s ďáblem (S03E10)
Konec hry (S03E08)
Předčasná smrt (S03E06)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
This Way Out (S03E23)
Devil's Breath (S03E21)
Loss of Faith (S03E19)
další epizody (8)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nightmares (S03E07)
Greener Grass (S03E06)
Old Wounds (S03E03)
další epizody (11)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Black and Blue (S02E06)
další epizody (11)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
Chinatown (S01E08)
Brothers (S01E07)
další epizody (5)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (4)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poctivě a upřímně (S03E05)
Hamsterdam (S03E04)

Dokumentární

2005 Lovec a oběť (TV seriál)
2001 Art in the Twenty-First Century (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace