foto

Facundo Bo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Někdo to rád holky
1995 Dítě jako dědictví (TV film)
1994 Mort d'un gardien de la paix (TV film)
1991 Rue du Bac
Transit
1989 Danse du scorpion, La (TV film)
Vie en couleurs, La (TV film)
1986 Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1985 Un homme comblé (TV film)
1984 L'amour par terre
1981 Ombre rouge, L'
1980 Cocktail Molotov

TV seriály

1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1989 Grande cabriole, La (TV seriál)
Navarro (TV seriál)

Dokumentární

1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky