foto

Kathleen Duborg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vyrván z lůna (TV film)
2013 Nearlyweds (TV film)
2010 Goblin (TV film)
Pouto mlčení (TV film)
2009 Excited
2008 Impuls
2007 Manželská klec
Mimzy
2003 Cold Creek Manor
2001 Dark Water
Last Wedding
1998 Dirty
Dokonalí andílkové (TV film)
Už na tebe čekám (TV film)
1995 Live Bait
1994 Still

TV seriály

2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Moonshot (S03E08)
2017 Darebák (TV seriál)
Maria, Full of Grace (S04E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Bishop (S01E09)
iZombie (TV seriál)
Dead Beat (S02E18)
Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
2015 The Whispers (TV seriál)
Broken Child (E09)
2014 Intruders (TV seriál)
She Was Provisional (E01)
Zločin (TV seriál)
Dream Baby Dream (S04E04)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Homecoming Crashed (S02E09)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Law of Natural Selection (E02)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Špatná konstelace (S01E10)
2006 4400 (TV seriál)
Je pryč (1. část) (S03E03)
2005 Robson Arms (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Lovec (S01E16)
Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Kitten (E10)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Bohatá vdova / Svědectví / Nehoda / Zlé sny / Síla ducha (S04E09)
2001 Doc (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Dítě tmy (S07E20)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Původ druhu (S04E23)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Evoluce (S03E12)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Oklamaný princ (S01E04)
Akta X (TV seriál)
Neodolatelné (S02E13)
1994 Zmije (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Krev (S02E03)
1993 Madison (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky