foto

Alžbeta Cielová

  • nar. 5.3.1931 (90 let)
    Sotina, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1984 Neživý spánok (TV film)
1978 Päť dní do rozsudku (TV film)
1973 Havária (TV film)
1972 Zabiják (TV film)
1967 Francois Villon - spor o básnika (TV film)
1964 Prípad Denzinger (TV film)
1963 Toreador (TV film)

TV seriály

1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky