foto

Yvonne Francas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Fanny and Elvis
1997 Jane Eyre (TV film)

TV seriály

2006 Strictly Confidential (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Our Girl (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2019 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
Epizoda 6 (S08E06)
Epizoda 5 (S08E05)
další epizody (7)
2018 Smrt v ráji (TV seriál)
Dark Memories (S07E07)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
The Blood Red Sea (S05E07)
Dishing Up Murder (S05E06)
další epizody (8)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Love Life (TV seriál)
The Syndicate (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Vendetta (S01E06)
Faultlines (S01E05)
Execution (S01E04)
další epizody (6)
2010 A Passionate Woman (TV seriál)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
2003 Between the Sheets (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky