foto

Laura Schalker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Hadí doupě
2014 Kód Enigmy
Nativity 3: Dude, Where's My Donkey?!
Teorie všeho
Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 V zemi Jane Austenové
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
Nativity 2: Danger in the Manger!
Počasí jako malované
2008 Transport
2007 Miss Marie Lloyd (TV film)
2005 Casanova
2004 5 dětí a To
Nejzáhadnější vraždy (TV film)

TV seriály

2017 Bílá princezna (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Murder in the Polls (S06E08)
The Seven-Year Mystery (S06E07)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
další epizody (8)
2016 Koruna (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Atentátníci (S01E09)
Třaskavá želatina (S01E06)
další epizody (5)
Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
The Blood Red Sea (S05E07)
Dishing Up Murder (S05E06)
další epizody (8)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Unlike Father, Unlike Son (S04E08)
She Was Murdered Twice (S04E07)
The Perfect Murder (S04E06)
další epizody (8)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
The Man with the Golden Gun (S03E07)
The Early Bird (S03E06)
další epizody (8)
2013 By Any Means (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Deadly Party (S02E08)
A Stormy Occurrence (S02E07)
A Dash of Sunshine (S02E06)
další epizody (8)
2009 Kolize (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Pohled na smrt (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
2007 Nearly Famous (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2005 Hirošima (TV film)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky