foto

Laura Schalker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Crooked House
2014 Kód Enigmy
Nativity 3: Dude, Where's My Donkey?!
Teorie všeho
Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 V zemi Jane Austenové
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
Nativity 2: Danger in the Manger!
Počasí jako malované
2008 Transport
2007 Miss Marie Lloyd (TV film)
2005 Casanova
2004 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
5 dětí a To

TV seriály

2017 Bílá princezna (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Murder in the Polls (S06E08)
The Seven-Year Mystery (S06E07)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
další epizody (8)
2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Assassins (S01E09)
Gelignite (S01E06)
další epizody (5)
Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
The Blood Red Sea (S05E07)
Dishing Up Murder (S05E06)
další epizody (8)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Unlike Father, Unlike Son (S04E08)
She Was Murdered Twice (S04E07)
The Perfect Murder (S04E06)
další epizody (8)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
The Man with the Golden Gun (S03E07)
The Early Bird (S03E06)
další epizody (8)
2013 By Any Means (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Deadly Party (S02E08)
A Stormy Occurrence (S02E07)
A Dash of Sunshine (S02E06)
další epizody (8)
2009 Kolize (TV seriál)
Pohled na smrt (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
2008 Place of Execution (TV seriál)
2007 Nearly Famous (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2005 Hirošima (TV film)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace