foto

John Sharian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Accommodations
2015 Pravdivý příběh
2012 Odpojit
2011 3 Weeks to Daytona
2010 Hrdina ulice
Rocksteady
2009 Malý New York
2007 Rovnice smrti
2006 Země slepých
2004 Mechanik
Romasanta: Hon na vlkodlaka
Sex Traffic (TV film)
2003 Dracula II: Vzkříšení
Holky z kalendáře
Láska nebeská
2000 24 Hours in London
Iásón a argonauti (TV film)
Slepičí úlet
1999 Němý svědek
Věznice Fortress
Zločin v Silicon Valley
1998 Zachraňte vojína Ryana
Ztraceni ve vesmíru
1997 Pátý element
1994 Smrtící stroj

TV seriály

2019 Jak prosté (TV seriál)
Cena za doznání (S07E03)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Soup Sandwich (E07)
Wingman (E06)
Chicago P.D. (TV seriál)
Natural Born Storyteller (S03E02)
2014 Černá listina (TV seriál)
Berlín (č. 8): Závěr (S01E22)
Berlín (č. 8) (S01E21)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Kdo je kdo (S02E12)
2πR (S02E11)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Saw This Pig and I Thought of You (E10)
Foylova válka (TV seriál)
Zabíjení času (S07E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nevidím zlo (S09E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (2. část) (S09E02)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Golden Boy (E02)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Řetězová reakce (S06E07)
Naruby (S06E03)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1992 Červený trpaslík (TV seriál)
Návrat do reality (S05E06)

Dokumentární

2005 Machinist: Breaking the Rules, The

Režijní filmografie

Filmy

2003 Happy Dark (TV film)
2002 A Family Man
1998 Snatching of Bookie Bob, The

Dokumentární

2005 Joyride (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky