foto

Claude Dagues

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1980 La grande-Duchesse de Gérolstein (TV film)
1973 Glaces, Les (TV film)
1966 La Morale de l'histoire (TV film)
1962 Hélène
Seconde surprise de l'amour, La (TV film)
1959 Malade imaginaire, Le (TV film)
1958 Un Don Juan (TV film)

TV seriály

1970 Maurin des maures (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Dokumentární

1960 Tréteaux, racontez-nous (TV seriál)

TV pořady

1956 En direct de... (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1970 Maurin des maures (TV seriál)

TV pořady

1956 En direct de... (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky