foto

Martin Chodúr

  • nar. 24.11.1989 (28 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2016 Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
2011 Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
MISS Slovensko 2011 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Backstage (TV pořad)
Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
Česká miss (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
Galashow s latinou III (TV pořad)
Slovenka roka 2010 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
Slávik 2009 (TV pořad)
SuperSilvester 2009 (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace