foto

Cécilia Hornus

  • nar. 27.9.1973 (47 let)
    Brusel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Maître qui laissait les enfants rêver, Le (TV film)
2005 Quelque chose de mal
1998 Terminale
1992 Et demain... Hollywood
1987 La Vallée fantôme
1986 Debutant
1985 Lettre à Dédé, La

TV seriály

2016 Nina (TV seriál)
L'hôpital et ses fantômes (S02E05)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky