foto

Shelley Jensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
2005 Třetí přání
2000 Good as Gold (TV film)

TV seriály

2015 Kámošky s časem (TV seriál)
One Big Happy (TV seriál)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Let There Be Light (S01E11)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a dcera probačního (S02E53)
2013 Liv a Maddie (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a past na Seana (S02E41)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Dámy, nedámy (TV seriál)
Mr. Box Office (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
The First Family (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with a Cat (E12)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with Flirting (E08)
Better with Road Joel (E07)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Happy Hour (TV seriál)
2005 Chlapi sobě (TV seriál)
Crimes and Mini-Wieners (E17)
Save a Dance for Me (E14)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Voodude (E12)
Rodney (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Like Family (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Little House on the Bowery (S02E07)
Unflushable (S02E03)
Cockfight (S02E02)
další epizody (9)
2001 Off Centre (TV seriál)
Swing Time (S01E07)
A Cute Triangle (S01E06)
Euan's Brush with Love (S01E05)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm Comes Back (S03E23)
Norm's Free (S03E22)
Norm vs. Cuba (S03E21)
další epizody (5)
2000 DAG (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Schoolin' (S03E11)
Norm and the Hopeless Cause (S03E06)
Norm vs. Halloween (S03E05)
další epizody (5)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Sleepover (S03E15)
Veronica's New Bookshelves (S03E14)
Veronica's Perfect Man (S03E10)
1999 Ladies Man (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Death (S02E04)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's New Year (S03E09)
Veronica's Sliding Doors (S03E08)
Veronica's New Cat (S03E05)
další epizody (9)
Přátelé (TV seriál)
Rachel a nemístný polibek (S05E17)
1998 For Your Love (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Secret Santa (S02E10)
Veronica's on the Herb (S02E06)
Přátelé (TV seriál)
Phoebe a dobrý skutek (S05E04)
1997 Přátelé (TV seriál)
Nepořádnice (S04E06)
Případ zatoulané kočky (S04E02)
Příběh medúzy (S04E01)
další epizody (4)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Party Girl (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
A jsme u konce, část druhá (S06E24)
A jsme u konce, část první (S06E23)
Au, můj zub! (S06E22)
další epizody (11)
1995 Bless This House (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
First Time Out (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Den Díkuvzdání, část druhá (S06E10)
Den Díkuvzdání, část první (S06E09)
Hurá do Las Vegas (S06E08)
další epizody (18)
1994 Fresh Prince (TV seriál)
Příští rok ve stejnou dobu (S05E12)
Will na záletech (S05E11)
Will spisovatelem (S05E10)
další epizody (23)
1993 Fresh Prince (TV seriál)
Noc před křtinami (S04E13)
Závody s šampionem (S04E12)
Seznam se s mou sestřenicí (S04E11)
další epizody (21)
1992 Shaky Ground (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Nejmilejší maminka (S03E13)
Cestou na stadion se stala zvláštní věc (S03E11)
Jednou jsi dole, jednou nahoře (S03E10)
další epizody (14)
1991 Royal Family, The (TV seriál)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
Marblehead Manor (TV seriál)
Women in Prison (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1991 Royal Family, The (TV seriál)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky