foto

Shelley Jensen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
2005 Třetí přání
2000 Good as Gold (TV film)

TV seriály

2015 Kámošky s časem (TV seriál)
One Big Happy (TV seriál)
2014 Neranditelní (TV seriál)
2013 Liv a Maddie (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Crash & Bernstein (TV seriál)
Dámy, nedámy (TV seriál)
First Family, The (TV seriál)
Mr. Box Office (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Soul Man, The (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Happy Hour (TV seriál)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Like Family (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 DAG (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rachel a nemístný polibek (S05E17)
1998 For Your Love (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Phoebe a dobrý skutek (S05E04)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Nepořádnice (S04E06)
Případ zatoulané kočky (S04E02)
Příběh medúzy (S04E01)
další epizody (4)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Party Girl (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
First Time Out (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1992 Shaky Ground (TV seriál)
1991 Royal Family, The (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
Marblehead Manor (TV seriál)
Women in Prison (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1991 Royal Family, The (TV seriál)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace