foto

Caprice Benedetti

  • nar. 1.8.1965 (55 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Most Beautiful Island
The Erotic Fire of the Unattainable
2016 License Plates
Split
2007 Noví gauneři
2006 The Immaculate Misconception
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
Poslední přání
2001 Bouchači a bouchačky
2000 Drsnej Shaft
Slow Burn
Timequest
1999 Ponorka Hunley (TV film)
1998 Chapter Perfect
Magická posedlost
1997 Rána pod pás
Sleeping Together
Ďáblův advokát
1996 Oni (TV film)
1993 Italský film

TV seriály

2019 Jak prosté (TV seriál)
Reichenbachův pád (S07E12)
2017 Černá listina (TV seriál)
Greyson Blaise (č. 37) (S05E02)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Assaulting Reality (S17E21)
2012 Super drbna (TV seriál)
Dobyvatelé ztracené pravdy (S05E22)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Striptérka (S01E02)
2008 Bratrství (TV seriál)
The Course of True Love Never Did Run Smooth (S03E04)
Let Rome Into Tiber Melt (S03E03)
Things Badly Begun (S03E02)
další epizody (4)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyvolení (S06E12)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Brains (S02E10)
Reunion (S02E06)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disappearing Acts (S04E05)
Sex ve městě (TV seriál)
Převléknutí (S04E15)
Čarodějky (TV seriál)
Čarovné a nebezpečné (S04E13)
Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
JAG (TV seriál)
Kráčet na křídlech (S06E20)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
While You Weren't Sleeping (S01E04)
1998 Legacy (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Atonement (S06E18)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky