foto

Suzie V. Freeman

  • nar. 27.8.1969 (50 let)
    Sarasota, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Movie Madness (S01E18)
Get a Job (S01E17)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Secrets and Spies (S01E11)
1999 Přátelé (TV seriál)
Novoroční předsevzetí (S05E11)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Poslední chlap (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky