foto

Andrew Tsao

  • nar. 3.8.1959 (60 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Brightness
1998 Blind Men (TV film)

TV seriály

2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Quinceanera (S01E20)
Report Card (S01E17)
Little Sister (S01E12)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Stones, The (TV seriál)
2003 Abby (TV seriál)
Luis (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Grubbs, The (TV seriál)
2001 The Tick (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Thin Ice (S06E06)
Really Big Season Opener (S06E01)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
DAG (TV seriál)
Life's Too Short (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
House of Pi's (S05E05)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Policejní odznak (S05E16)
Kutil Tim (TV seriál)
Teď nebo nikdy (S08E23)
1998 Jesse (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Rebel pouze ve dne (S07E23)
Řekni dobrou noc, Gracie (S07E15)
1997 Perné dny (TV seriál)
Soul Man (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Ztrácím svoji víru (S07E08)
Souboj Taylorů (S07E02)
Krize středního věku (S07E01)
další epizody (5)
1996 American Pie (TV seriál)
Buddies (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Jill a její sestry (S06E08)
Závislost na autech (S06E06)
Alovo video (S06E05)
další epizody (6)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
In the House (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ma jiang

TV seriály

2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Heart of the Matter (S05E03)

Dokumentární

2009 My Big Break

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Perné dny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace