foto

Ellen Kreamer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 To My Future Assistant (TV film)

TV seriály

2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2008 Welcome to the Captain (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a pokušení (S01E22)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a bohyně pomsty (S01E06)
Přátelé (TV seriál)
Jak Joey mluvil francouzsky (S10E13)
2003 Přátelé (TV seriál)
Jak byl Ross v pohodě (S10E02)
Loterie (S09E18)
Schůzka naslepo (S09E14)
2002 Přátelé (TV seriál)
Jak nikdo nežádal o ruku (S09E01)
Výbavička (S08E20)
Jak Joey randil s Rachel (S08E12)
2001 Přátelé (TV seriál)
Jak to Rachel řekla (S08E03)
Třicáté narozeniny (S07E14)
2000 Přátelé (TV seriál)
Rodinný recept (S07E03)
Paul je chlap (S06E22)
Rachel a její sestra (S06E13)
1999 Přátelé (TV seriál)
Phoebe běhá (S06E07)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Horká linka (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace