foto

František Bohdal

  • nar. 17.1.1927
    Kamenný Újezd, Československo
  • zem. 7.7.2012 (85 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Zkušební doba (TV film)
1984 Komediant
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
Pěnička a Paraplíčko
1967 Svatba jako řemen
1965 Anděl blažené smrti
1955 Dobrodružství na Zlaté zátoce

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Čest rodu (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace