foto

Tobias Jelinek

  • nar. Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 What Still Remains
2015 Fire City: End of Days
2014 The Possession of Michael King
2013 Golden Scallop, The
1997 Batman a Robin
1993 Hokus pokus

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Blood in the Water (S01E19)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Reckoning (S05E17)
2018 American Woman (TV seriál)
Changes and The New Normal (E02)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Arrow (TV seriál)
We Fall (S06E11)
Divided (S06E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrůda (S09E17)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Girls Are Funny Too (S01E06)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstný (S14E12)
2016 Atlanta (TV seriál)
Baskets (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Rhett and Link's Buddy System (TV seriál)
Stranger Things (TV seriál)
Typical Rick (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Vina (S05E12)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
No More Mr. Noishe Guy (S03E14)
Stanford (S03E12)
2013 The Originals (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
Chaos (S05E09)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace