foto

Peter Rowley

  • nar. 1941
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 I Am Evangeline
2011 Netherwood
2010 Russian Snark
2006 Dokonalá rasa
Ozzie
2004 Not Only But Always (TV film)
2003 Lucy (TV film)
Recept za milion dolarů (TV film)
2002 Kupidova oběť
Vražda v Greenwich (TV film)
2001 Love Mussel (TV film)
1998 Herkules a Xena: Bitva o Olymp
1997 The Climb
1993 Monstrum (TV film)
1988 Never Say Die
1987 Footrot Flats: The Dog's Tale
Those Dear Departed
1985 Came a Hot Friday
1984 Pallet on the Floor
Second Time Lucky
Trespasses
1983 Poslední pirát
Prisoners
1981 A Dangerous Summer
1980 Fatty Finn
1967 Love and War (TV film)

TV seriály

2015 Případy doktora Bleika (TV seriál)
My Brother's Keeper (S03E02)
2013 It's a Date (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
2007 Báječná parta (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Jste u toho (S06E13)
2000 Všeuměl (TV seriál)
Up the Creek (S01E12)
Xena (TV seriál)
Sémě víry (S05E09)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Cesta do Calydonu (S01E03)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Letter to Blanchy (TV seriál)
1992 Billy T James Show, The (TV seriál)
Shortland Street (TV seriál)
Skippy (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
1986 Worzel Gummidge Down Under (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
McPhail & Gadsby (TV seriál)
1978 Case for the Defence (TV seriál)
1969 Riptide (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2005 Xena Warrior Princess: The Final Season

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Defender (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky