foto

Richard Gaines

  • nar. 23.7.1904
    Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • zem. 20.7.1975 (70 let)
    North Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 The Great Impostor
The Outsider
1960 McGarry and His Mouse (TV film)
1959 The Big Fisherman
1957 Jeanne Eagels
1956 Five Steps to Danger
Francis in the Haunted House
Ransom!
1955 Miluj mě nebo mě opusť
Soldier's Bride (TV film)
Trial
1954 Drum Beat
1953 Marry Me Again
1951 Eso v rukávu
Flight to Mars
1950 Key to the City
1949 A Kiss for Corliss
Strange Bargain
The Lucky Stiff
1948 Every Girl Should Be Married
That Wonderful Urge
1947 Cass Timberlane
Dangerous Years
Hrubá síla
Neporažená
Osedlej růžového koně
The Invisible Wall
Trhovci
1946 Do You Love Me
Humoreska
Nikdo nežije věčně
So Goes My Love
The Bride Wore Boots
White Tie and Tails
1945 Don Juan Quilligan
The Enchanted Cottage
Twice Blessed
Zbraň v jeho ruce
1944 Double Exposure
Mr. Winkle Goes to War
Pojistka smrti
1943 Tender Comrade
Veselá tlačenice
1942 A Night to Remember
1940 The Howards of Virginia

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál) - a.z.
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 Law of the Plainsman (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
MGM Parade (TV seriál) - a.z.
Star Stage (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Boss Lady (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace