foto

Gore Vidal

  • nar. 3.10.1925
    West Point, New York, USA
  • zem. 31.7.2012 (86 let)
    Hollywood Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Zapomenout na Palermo
1989 Billy Kid (TV film)
1987 Sicilián
1986 Vražda v uniformě (TV film)
1979 Caligula
1971 Besuch auf einem kleinen Planeten (TV film) - divadelní hra
1970 Poslední z hlavounů v městečku Mobile
1967 Poseta maloj planeti (TV film)
1964 Ten nejlepší
1960 Visit to a Small Planet - divadelní hra
1959 Suddenly, Last Summer
The Scapegoat
1958 I Accuse!
Kolt pro leváka
1956 Svatební snídaně

TV seriály

1964 Theatre 625 (TV seriál)
1960 The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Janet Dean, Registered Nurse (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
The Telltale Clue (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1970 Myra Breckinridgeová - kniha

Host

TV pořady

2013 The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1982 Channel 4 News (TV pořad)
Wogan (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1969 Playboy After Dark (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 The Phil Donahue Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 Open End (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky