foto

Ted Welch

  • nar. 6.8.1979 (39 let)
    Hendersonville, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All Light Will End
2017 Wild Man
Wishful Thinking
2016 AWOL
2011 Černobílý svět

TV seriály

2018 Almost Balanced Foodie (TV seriál)
2017 Sun Records (TV seriál)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Where's Waldo? (S04E02)
2012 Nashville (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Komu ublíží pravda (S01E14)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Na začátku (S05E07)
další epizody (5)
2005 Chirurgové (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Almost Balanced Foodie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Almost Balanced Foodie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace