foto

Danny Santiago

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Huracán
Overtown
Vandal
2018 #TheConnectedMan
2017 A Change of Heart
2015 Freddie of Wynwood
2010 Sex ve městě 2
2008 Pánská jízda 2: Poslední pokušení

TV seriály

2014 Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
Echoes (S02E12)
Home (S02E11)
další epizody (13)
2013 Graceland (TV seriál)
Pawn (S01E12)
Happy Endings (S01E11)
King's Castle (S01E10)
další epizody (9)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
Sea Change (S07E12)
Tipping Point (S07E11)
další epizody (13)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
You Can Run (S06E17)
Odd Man Out (S06E16)
další epizody (18)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Fail Safe (S05E18)
Acceptable Loss (S05E17)
Depth Perception (S05E16)
další epizody (18)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
Out of the Fire (S04E17)
Dead or Alive (S04E16)
další epizody (25)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dlouhá cesta zpátky (S03E09)
Barryho problém (S03E08)
Výstřely do tmy (S03E07)
další epizody (16)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Parťáci (S02E04)
Věřte mi (S02E03)
další epizody (4)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Mrtvá schránka (S01E11)
Falešná identita (S01E10)
další epizody (12)
2006 South Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace