foto

Leonid Těležinskij

  • nar. 22.11.1988 (32 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pjatnica
2014 Děňgi
Fort Ross
2008 Ljubov.ru

TV seriály

2016 Děňgi (TV seriál)
2015 Maestro (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Ugolovnoje dělo (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky