foto

Irene Tedrow

  • nar. 3.8.1907
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 10.3.1995 (87 let)
    North Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Konec mlčení (TV film)
1988 Napřed láska a pak škola (TV film)
1984 Rodinná tajemství (TV film)
1983 Last Ninja, The (TV film)
1981 Celou dlouhou noc
Isabel's Choice (TV film)
1980 Půlnoční dobrodružství
1979 Two Worlds of Jennie Logan, The (TV film)
1978 Nečistá hra
1977 Mravenčí teror
1976 Charlieho andílci (TV film)
Eleanor and Franklin (TV film)
1975 Mandingo
Missing Are Deadly, The (TV film)
1974 Cry in the Wilderness, A (TV film)
Double Solitaire (TV film)
1970 Getting Straight
1969 Comic, The
Lottery, The
1967 Sheriff Who (TV film)
1966 For Pete's Sake
1965 Cincinnati Kid
Joy in the Morning
1962 Deadly Duo
1961 A Thunder Of Drums
The Parent Trap
1960 All the Fine Young Cannibals
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Hrstka statečných
1958 Hot Spell
Saddle the Wind
1957 Hot Summer Night
Loving You
Slander
1955 Ne jako cizinec
Santa Fe Passage
1953 A Lion Is in the Streets
Julius Caesar
1951 The Company She Keeps
1949 Air Hostess
Thieves' Highway
1948 The Mating of Millie
1947 Living in a Big Way
They Won't Believe Me
1946 Just Before Dawn
1945 The Strange Affair of Uncle Harry
1944 Song of the Open Road
1943 Cesta do strachu
Dr. Gillespie's Criminal Case
Nobody's Darling
1942 Eagle Squadron
The Moon and Sixpence
1941 Cheers for Miss Bishop
1940 We Who Are Young

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Dorothy (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Miss Winslow and Son (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál) - herec, a.z.
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
Doc (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Obrácený negativ (S04E02)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Julia (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Father of the Bride (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Lateness of the Hour (S02E08)
1959 Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Walking Distance (S01E05)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Meet Corliss Archer (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Ruggles, The (TV seriál)

Dokumentární

1961 Anatomy of an Accident

TV pořady

1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1955 The Johnny Carson Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace