foto

Dick Wilson

  • nar. 30.7.1916
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.11.2007 (91 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Get Out of My Room
1981 Malá, menší, ještě menší
1979 Better Late Than Never (TV film)
1978 Pirate, The (TV film)
1974 The Whiz Kid and the Mystery at Riverton (TV film)
1973 Nejlepší atlet světa
1972 Getting Away from It All (TV film)
1968 Stay Away, Joe
1967 Caprice
1966 Náš muž Flint
The Ghost and Mr. Chicken
1965 John Goldfarb, Please Come Home!
1964 Dolarová manželství
1963 Bláznův deník
1962 The Farmer's Daughter (TV film)
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
1957 Tattered Dress, The

TV seriály

1987 Mathnet (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1983 Small & Frye (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Love Thy Neighbor (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Jean Arthur Show, The (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Ninety Years Without Slumbering (S05E12)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Escape Clause (S01E06)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

2003 Bořiči mýtů (TV pořad) - a.z.
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace