foto

George Costello

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 The Yankles
2007 Jmenuji se Bruce
Škvára
2006 Wild Seven
Zapomeň na to
2005 Alien Apocalypse (TV film)
Man with the Screaming Brain
2004 Puppet Master vs. Demonic Toys (TV film)
2002 Lidožrout
2001 U.S. Seals 2
2000 Ďábelská hra
1998 Mauglí a jeho velké dobrodružství
1995 Walking Dead, The
1994 Cyborg 3: Záchrana rasy
Stickfighter
Stranger by Night
1992 Na mizině
Upadnout v nemilost
1991 Aligátor 2: Mutace
1990 Ten kluk je postrach
Tulácké sny
1989 Hoši z Beverly Hills
K-9, můj přítel se studeným čumákem
1988 Rented Lips
Wrong Guys, The
1987 Bordeláři
Zázračný krystal
1986 Hamburger... The Motion Picture
Noc husí kůže
Vánoční dárek (TV film)
1984 Jak jsme zachránili Vánoce (TV film)
Love Scenes
The Bear
1983 Střední škola po americku (TV film)

TV seriály

1998 Born Free (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
A New Leaf: Part 2 (E26)
A New Leaf: Part 1 (E25)
Dead Men Talk (E24)
další epizody (17)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
A Penny Saved (E09)
Sins of the Fathers (E08)
Body Odor (E07)
další epizody (9)
1994 Doba přílivu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1967 Common Law Cabin
1965 Motor Psycho

Producentská filmografie

Filmy

1965 Mudhoney

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky