foto

Gunnar Helgason

  • nar. 24.11.1965 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bokeh
2015 Webcam
2013 Walter Mitty a jeho tajný život
2012 Áramótaskaup 2012 (TV film)
2011 Áramótaskaup 2011 (TV film)
2010 Gauragangur
2001 Smích racků
1998 Dansinn
Áramótaskaup 1998 (TV film)

TV seriály

2009 Útes (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace