foto

Patrick Zard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kouzlo měsíčního svitu
2009 Koncert
Un viol (TV film)
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
Grand Charles, Le (TV film)
2005 Svatební den
2004 Strážce majáku
2003 Sedm let manželství
2000 Kráva a prezident
Sur un air d'autoroute
1999 Le Derrière
1998 Un taxi dans la nuit (TV film)
1997 Mira la magnifique (TV film)
1995 Les gagneurs (TV film)
Strážní andělé
1994 Priez pour nous
1993 Cible émouvante
1991 Elle préfère l'appeler Bob
1990 Feu sur le candidat
1980 Inspektor Popleta
Nenapravitelní

TV seriály

2018 Hippocrate (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sang froid (S04E10)
2006 Homicides (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Deux flics (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Un homme en colère (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1990 Deux maîtres à la maison (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Classe, La (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky