foto

Alexandr Polovcev

  • nar. 3.1.1958 (63 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kroličja lapa
2017 Odnoklassnicy: Novyj povorot
2014 Jolki 1914
Podarok s charaktěrom
2012 Džungli
Isključenije iz pravil (TV film)
2007 Kuka
Leningrad
Něvaljaška
2004 Svoji
2003 Svéráz národní politiky
1999 Ženskaja sobstvěnnosť
1997 Amerikanka
Bomba
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
Rasputin (TV film)
1995 Pribytije pojezda
Été brulant (TV film)
1994 Viva Castro!
1993 Barabaniada
1990 Bakenbardy
1989 Ono

TV seriály

2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nadojevšij dolg (S16E40)
Bylo, da splylo (S16E39)
Staraja istorija (S16E38)
další epizody (16)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj čelovek (S16E24)
2016 Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělovaja žesť (S16E23)
Katafalk (S16E22)
Cholodnyj rasčjot (S16E21)
další epizody (39)
2015 Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
Vysšaja mera (S15E23)
Myš nělepaja (S15E22)
další epizody (24)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
So smertělnym ischodom (S14E35)
Utrenňaja počta (S14E34)
další epizody (36)
2013 Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Pajacy (E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Glavnyj podozrevajemyj (S13E40)
Spravedlivosti radi (S13E39)
Žertva ljubvi (S13E38)
další epizody (39)
2012 Viktorija (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Děmbel (S12E35)
Zasada (S12E34)
další epizody (36)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
další epizody (41)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
další epizody (20)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děvjať žizněj (S09E32)
Propavšije bez vesti (S09E31)
Favority fortuny (S09E30)
další epizody (32)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boj bez pravil (S08E26)
Opasnaja komandirovka (S08E25)
Poslednij bestseller (S08E24)
další epizody (26)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)
Mentovskij romans (S07E25)
Strela suďby (S07E24)
další epizody (26)
2004 Na viraže (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mama (S06E26)
Koněc kvartala (S06E25)
Ubijstvo po receptu (S06E24)
další epizody (24)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Zolotaja banka (S05E25)
Samorodok (S05E24)
další epizody (26)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)
Voroňja slobodka (S04E25)
Striptiz po-tajski (S04E24)
další epizody (26)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Mera presečenija (S01E09)
Udarnaja volna (S01E08)
Operativnoje vmešatělstvo (S01E07)
další epizody (9)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (26)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Zakazčik (S02E24)
Sobaka Stalina (S02E23)
další epizody (25)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
další epizody (29)
1993 Zlatá horečka (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Isključenije iz pravil (TV film)

Host

TV pořady

2001 Poslednij geroj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky