foto

Radek Lord

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Bitches
2017 Girlfriend's Day
2016 The Standoff
Způsob vraždy
2015 Polycarp
2013 The Christmas Spirit (TV film)

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Broker and Broker (S02E22)
Stuck as Foretold (S02E21)
Stupid Things in the Name of Sex (S02E14)
další epizody (5)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
Nightmares (S02E06)
Station 19 (TV seriál)
Let It Burn (S01E07)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hráči (TV seriál)
Alley-Oops (S03E08)
Ricky-Leaks (S03E07)
I Hate New York (S03E06)
další epizody (4)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace