foto

Rick Rosenthal

  • nar. 15.6.1949 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Ptáci II: Konec země (TV film) (1994)

    - Režisér filmu Rick Rosenthal nechtěl být s tímto filmem nijak spojován a tak použil jméno Alan Smithee. Jedná se o smyšlený pseudonym, který v roce 1968 vymysleli filmaři, když s daným filmem nechtěli mít nic společného. Alan Smithee má na svém kontě více než 60 filmů. (deadman93)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Halfway There (TV film)
2013 Drones
2005 Kouzlo Grace
2002 Halloween: Zmrtvýchvstání
1998 Nevinný flirt
1994 Ptáci II: Konec země (TV film)
1992 Devlin (TV film)
Witches of Eastwick, The (TV film)
Yesterday Today (TV film)
1989 Nasty Boys (TV film)
1988 Ozvěny války
1987 Rusové
1985 Code of Vengeance (TV film)
1984 Dovolená snů
1983 Zlí hoši
1981 Halloween 2

TV seriály

2010 Dvojí identita (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Karty jsou rozdány (S01E10)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
2008 Smallville (TV seriál)
Plastická trhavina (S08E02)
2007 Dresden (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Léčba (S07E04)
Slib (S06E16)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Nevěsta na útěku (S02E15)
Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Human Nature (E02)
Volání mrtvých (TV seriál)
In the Dark (S02E03)
Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Pair (S01E16)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Návštěvník (S02E18)
Adrenalin (S02E14)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pomoc (S07E04)
Zase normální (S06E16)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 D.C. (TV seriál)
Falcone (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Russian Love Poem (S01E12)
1999 Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
...Or Just Look Like One (S01E03)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Roar (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 Code of Vengeance (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Destined
Komik Henry
2015 Band of Robbers
2014 7 minut
Shoda
2013 Drones
2012 Tlusťoch válí
2009 Greta
2007 Modrý maskot
2005 Kouzlo Grace
2004 Zátoka ticha
1998 Nevinný flirt
1981 Fire on the Mountain (TV film)

Dokumentární

1976 Go for It

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Superman 4

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace