foto

Lukáš Rybka

  • nar. 17.5.1998 (22 let)
    Hradec Králové, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 TARIUM (amatérský film)
2016 Muž se zjizvenou tváří (amatérský film)

Dokumentární

2021 EVA - pohyb, tanec, život (studentský film)
Kryty CO (amatérský film)
2017 Krčmov • Feldkretschen (amatérský film)
2016 Minutky historie Hradce Králové (amatérský film)

Režijní filmografie

Filmy

2018 TARIUM (amatérský film)
2016 Muž se zjizvenou tváří (amatérský film)

Dokumentární

2021 Kryty CO (amatérský film)
2017 Krčmov • Feldkretschen (amatérský film)
2016 Minutky historie Hradce Králové (amatérský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 TARIUM (amatérský film)
2016 Muž se zjizvenou tváří (amatérský film)

Dokumentární

2021 Kryty CO (amatérský film)
2017 Krčmov • Feldkretschen (amatérský film)
2016 Minutky historie Hradce Králové (amatérský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2021 Kryty CO (amatérský film)
2017 Krčmov • Feldkretschen (amatérský film)
2016 Minutky historie Hradce Králové (amatérský film)