foto

Aïssatou Diop

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La Volante
Zbrusu Nový zákon
2013 Le Coeur des hommes 3
2011 Radostná událost
2006 Odette Toulemondeová
2004 25° in Winter
2001 Karmen Geï

TV seriály

2017 Transferts (TV seriál)
2016 Famille d'accueil (TV seriál)
Nouveau départ (S14E04)
Une visite inattendue (S14E03)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
další epizody (5)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Prise d'otage (S04E11)
2007 Reportéři (TV seriál)
2005 Septième ciel Belgique (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace