foto

Anna Jiřina Daňhelová

  • nar. 1.8.1993 (24 let)
    Dačice, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudovala hudebně-dramatický obor na Pražské státní konzervatoři pod vedením Vladislava Beneše. Během studia účinkovala v Národním divadle v inscenaci Daniela Špinara „Ze života hmyzu“ (podle Karla Čapka) v malé roli jepice. V roce 2015 absolvovala rolí Emílie ze hry „Othello“ (podle Williama Shakespearea) a rolí Klytaimnéstry ze hry „Oresteia“. V létě 2017 se krátkodobě věnovala historii evropské kultury v anglickém Oxfordu.

(ČSFD.cz)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kluci z hor
2014 10 pravidel jak sbalit holku

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Velká láska (S01E07)
Mordparta (TV seriál)
Teambuilding (S02E05)
2016 Polda (TV seriál)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
2012 Obchoďák (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace