foto

Jekatěrina Nikitina

  • nar. 18.7.1977 (42 let)
    Kišiněv, Moldavsko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kryša
2007 Vse dolžny umereť
2005 Saga drevnich bulgar: Skazanije Olgi Svjatoj
2003 Začem těbě alibi? (TV film)

TV seriály

2017 Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2015 Zakon kamennych džunglej 1 (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)

Galerie (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace