foto

Konstantin Žitiňov

  • nar. 11.8.1972 (48 let)
    Rostov na Donu, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Startap
2012 Ocelový motýlek

TV seriály

2016 Kuba (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Čtec (TV seriál)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
Sindrom Doriana Greja (E08)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Čjornyj čelovek (S01E11)
Dlja těch, komu za sorok (S01E05)
Karpov (TV seriál)
Nikomu ně nužnyj psich (S01E11)
Věrnoje sredstvo (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Strašnaja sila (S04E03)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Braťja (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky