foto

Alexej Gusev

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2017 Na kraju ljubvi (TV film)

TV seriály

2017 Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Ženščina v bědě 3 (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Poligon (S01E08)
V lesu (S01E07)
Parom (S01E06)
další epizody (8)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Naslednik (S02E02)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Minnoje pole (S05E29)
Ostaťsja v živych (S05E19)
Leto. Pljaž. Bomba (S05E15)
další epizody (8)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na predělnoj skorosti (S04E32)
More stracha (S04E30)
Četyrnadcatiletnij kapitan (S04E29)
další epizody (15)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Ně bojsja, ja s toboj (S03E16)
Ochota (S02E19)
Ja budu ždať (S02E16)
další epizody (5)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Epidemija (S01E19)
Ja vsjo otdam (S01E13)
Belyje noči (S01E06)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Něvaljaška
2003 Russkij specnaz

TV seriály

2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Mertvyj štil (S04E16)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Litějnyj (TV seriál)
Ně bojsja, ja s toboj (S03E16)
Mstitěli (S03E02)
Ochota (S02E19)
další epizody (5)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Epidemija (S01E19)
Belyje noči (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky