foto

Frazer Hines

  • nar. 22.9.1944 (76 let)
    Horsforth, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Impurity
2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2013 Voice to Die For, A
2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film) - a.z.
1992 Resistance Is Useless (TV film) - a.z.
1971 Poslední údolí
Vzducholoď
1967 Žiješ jenom dvakrát
1961 Fury at Smugglers' Bay
1960 Melodie slávy
The Young Jacobites
1959 A Woman's Temptation
Witness in the Dark
1958 Salvage Gang, The
1957 Král v New Yorku
Miracle in Soho
Weapon, The
1956 Peril for the Guy
X the Unknown
1955 John and Julie
On the Twelfth Day...
One Good Turn
Stock Car
Windfall
Woman for Joe, The

TV seriály

2014 Cizinka (TV seriál)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Expert Witness (TV seriál)
Out of Sight (TV seriál)
1984 Duty Free (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál) - herec, a.z.
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Great Expectations (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Probation Officer (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Huntingtower (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
Silver Sword, The (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2019 Soaps' Most Controversial Storylines (TV film)
2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál) - herec, a.z.
2008 Comedy Classics (TV seriál)
2006 Evolution of the Invasion
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál) - a.z.
2003 Story of 'Doctor Who', The (TV film)
1991 Doctor Who: The Colin Baker Years - a.z.

Host

TV pořady

2001 Lorraine (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
Wogan (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky