foto

Michel Cordes

  • nar. 20.10.1945 (73 let)
    Montouliers, Hérault, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La promesse du feu (TV film)
2005 Parenthèse interdite, La (TV film)
2003 Fin du règne animal, La
Fragile (TV film)
Podivné zahrady
2002 Na krev
2001 Cena za pravdu (TV film)
Holanďanův ostrov
Permission moisson (TV film)
Zatracený otec
2000 Pod pískem
V zajetí chuti
1999 Matador, Le (TV film)
1998 Femme de l'italien, La
1997 Didier
Mauvaises affaires (TV film)
1995 Husar na střeše
Les louves (TV film)
1994 Un alibi en or (TV film)
1993 Poisson-lune

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2003 Žena zákona (TV seriál)
Double coeur (S08E03)
2002 Petit café (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1999 Severní vítr (TV seriál)
1998 Le sélec (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cavalière, La (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Roi Mystère, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace