foto

Craig Veroni

  • nar. Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Voják 4: Pohyblivý terč
2013 Kyberválka (TV film)
2012 Děsivé podezření (TV film)
2009 Opatrovnictví (TV film)
2008 Sight Unseen (TV film)
2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě
Mravenčí invaze (TV film)
2005 Hot Wheels Acceleracers: Start - vyp.
Maximální limit
2004 Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
2002 Smrtící žár
2001 Honička
The Overcoat (TV film)
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
Moje matka je špion! (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
Twist of Faith, A

TV seriály

2013 Cedar Cove (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Listen (S02E08)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Oath (S04E13)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
2007 Tin Man (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Když jsi tak chytrý, tak proč jsi mrtvý? (S02E07)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
V obležení, 1. část (S01E18)
Smallville (TV seriál)
Tajemství kamenů (S04E22)
2004 Days, The (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Dříve než usnu (S01E14)
Útočiště (S01E13)
Horká zóna (S01E12)
další epizody (6)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Longest Day (S01E11)
Hvězdná brána (TV seriál)
Grace (S07E13)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Horečka (S02E16)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace