foto

Gérald Dahan

  • nar. 17.5.1973 (46 let)
    Cognac, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Famille Zappon, La (TV film)
2001 Noční podnik

TV seriály

2009 Chabada (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Dokumentární

2001 + Clair (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
La télé de Sébastien (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
Le grand concours des animateurs (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky