foto

Yves Deniaud

  • nar. 6.12.1901
    Paříž, Francie
  • zem. 7.12.1959 (58 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Nuits de Pigalle
1958 La moucharde
Přátelé na neděli
Sérénade au Texas
1957 Ce joli monde
Le colonel est de la revue
Quand la femme s'en mêle
1956 Mon curé chez les pauvres
1955 Chiffonniers d'Emmaüs, Les
Couteau sous la gorge, Le
On déménage le colonel
1954 Fantaisie d'un jour
Huis clos
Leguignon guérisseur
Pařížské předměstí
Si Versailles m'était conté
1953 L'Etrange Désir de monsieur Bard
Le chasseur de chez Maxim's
1952 Le Banquet des fraudeurs
Mon curé chez les riches
Monsieur Leguignon Lampiste
Ouvert contre X
1951 Boniface Somnambule
Due derelitti, I
Knock
La Rose rouge
Maison Bonnadieu, La
Peau d'un homme, La
Roi des camelots, Le
1950 84 prend des vacances, Le
Les femmes sont folles
Un homme marche dans la ville
1949 Au p'tit zouave
Barry
Bataille du feu, La
Fantômas contre Fantômas
Jean de la Lune
L´Héroïque Monsieur Boniface
Milenci z Verony
Monseigneur
On demande un assassin
1948 Armoire volante, L'
Idole, L'
Signal rouge, Le
1947 Arche de Noé, L'
Carré de valets
Colère des dieux, La
1946 Couple idéal, Le
Foire aux chimères, La
Jericho
Leçon de conduite
Pas si bête
1945 Fausse alerte
L'extravagante mission
Part de l'ombre, La
1944 Cécile est morte
Florence est folle
Service de nuit
Vie de plaisir, La
1943 Adieu Léonard
Des jeunes filles dans la nuit
Deux timides, Les
Domino
Feu Nicolas
Hrabě Monte Cristo
À la belle frégate
1942 Bienfaiteur, Le
Lettres d'amour
L´Appel du bled
Signé illisible
1941 Départ à zéro
1940 Héritier des Mondésir, L'
Surprises de la radio, Les
Tobie est un ange
1939 Dernière jeunesse
Déserteur, Le
Krvavá růže
Quartier latin
Tradition de minuit, La
1938 Je chante
Le Récif de corail
Prisons de femmes
Ruisseau, Le
Toulavý národ
1937 Drôle de drame ou L'étrange aventure de Docteur Molyneux
1936 Zločin pana Langa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace