foto

John Harvey

  • nar. 27.9.1911
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.7.1982 (70 let)
    Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
1979 Le Petomane
1977 Rachel and the Beelzebub Bombardiers
1975 Legend of the Werewolf
Rollerball
1974 Okamžik vyzrazení
1973 The Satanic Rites of Dracula
1971 Sacco a Vanzetti
1967 A Challenge for Robin Hood
They Came From Beyond Space
1966 The Deadly Bees
The Psychopath
1965 Joey Boy
1963 Doomsday at Eleven
Falešná ruka zákona
Heavens Above!
The Kiss of the Vampire
The Old Dark House
1961 Double Bunk
Phantom of the Horse Opera
1960 Hell Is a City
Melodie slávy
Na každého jednou dojde
1959 Horrors of the Black Museum
Pekelník
The 39 Steps
The Stranglers of Bombay
The Ugly Duckling
1958 Edge of Fury
The Man Who Wouldn't Talk
1957 Night of the Demon
The Long Haul
1956 True as a Turtle
Vojínův postup
X the Unknown
1952 Angels One Five
Castle in the Air
1951 Dark Light, The
Four Days
High Treason
Man with My Face
Smart Aleck, The
1950 Cairo Road
Chance of a Lifetime
Files From Scotland Yard
Hrůza na jevišti
1949 Dick Barton Strikes Back
Private Angelo
The Passionate Pilgrim (TV film)
The Squeaker (TV film)
1948 Gunman Has Escaped, A
Noose
1939 Cæsar's Friend (TV film)

TV seriály

1979 Dostihy (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
1973 Man About the House (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Poznáváte toho muže? (E20)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Curtain of Fear (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Game of Murder, A (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Jango (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Murder Bag (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1951 The Kate Smith Evening Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace