foto

Virginie Pauc

  • nar. 12.12.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bílá ruka (TV film)

TV seriály

2009 Ligne de feu (TV seriál)
Zlatý poklad (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Morsures secrètes (S04E07)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky